Hc Hair Care Şampuan

02:58 Unknown 2 Yorum



           Merhaba canlarım,

   Bugün sizlere yaklaşık 1 aydır kullandığım şampuan olan Hc Hair Care Saç Problemlerine Karşı Bitkisel Bakım Şampuanından bahsetmek istiyorum.Bu şampuan yağlı saçlar için yapılmış bir ürün.
   Kullandığım süre zarfında ne gibi değişiklikler oldu,öncelikle benim saçlarım çok çabuk yağlanan bir yapıya sahip bu yağlanma sorunumu geciktirdi.Bende bıraktığı en sevdiğim özelliği ise saç diplerime hacim vererek daha dolgun bir görünüm kazandırdı ve saç diplerimi kesinlikle içindeki vitamin ve yağlardan dolayı kurutmadı.Şampuanın yapısı zaten koyu kahverengi ve içinde küçük küçük tanecikler bulunuyor öyle güzel kokuyor ki anlatamam.Güzel kokması için extra bir madde ise kesinlikle yok çünkü bu şampuan tamamen bitkisel.Son olarakta benim yağlı saç diplerimi içindeki vitaminler sayesinde beslediği için dökülmemi azalttı diyebilirim.





    İçeriğine gelecek olursak ;
  *En sevdiğim özelliği tabi ki SLES,SLS, paraben ve formaldehit gibi saça zarar veren maddeler içermiyor.
   *Bitki özleri,shea butter,phyto keratin,biotin,aminoasit,vitamin ve minareller sayesinde saça zarar vermeden temizlemek ve besleyip güçlendirmek için geliştirilmiş özel bir şampuandır.
    *Saçın kuvvet ve esnekliğini,dış etkenlere karşı direncini artırarak,çevresel faktörlere karşı korur.
  *Saç derisini yağ ve nem dengesine zarar vermeden temizler,saç foliküllerinin güçlenmesine ve dökülmenin önlenmesine yardımcı olur.
   *HC Şampuan;olumlu etkileri in-vitro testler ve klinik çalışmalarla saptanmış bileşenlerin meydana getirdiği doğal ve oldukça zengin bir formüle sahiptir.
    *Fiyatı ise 35 tl 
   Eğer bu ürün ile ilgili detaylı bilgi almak isterseniz ise tık tık
   
      Herkese güzel bir gün diliyorum okuduğunuz için teşekkür ederim güzellikler :)

Bunlar da İlginizi Çekebilir

2 yorum: