ELANCYL CELLU SLIM(Selülitlere karşı bakım kremi)

03:42 Unknown 8 Yorum



               Merhaba güzelliklerim,

  
        Yaz sezonun yaklaşması ile birlikte deniz sezonuna çok az kaldı.Şimdiden diyete ve spora başladık :) Sıkı ve pürüzsüz bir ciltle birlikte selülitlerden arındırılmış bir vücutta istiyoruz tabi ki piyasa da selülitler için bir çok krem,losyon vb. var fakat tabi ki bunlardan en önemlisi yediklerimize dikkat edip , bol bol su içmemiz.

        Beni instagram da takip edenler vücut tipimi bilir öyle kilolu birisi değilim(52 kiloyum) fakat bu selülitler ister istemez başa bela...Bugüne kadar bacaklarım için o kadar çok krem denedim ki gerçekten işe yaramadı ve param boşa gitti ...Ama yaklaşık 1 aydır kullandığım Elancyl Cellu Slım selülit kremi gerçekten portakal kabuğu görüntümü azalttı diyebilirim ki piyasanın en iyi kremlerinden birisi.
  
     *Elancyl labaratuvarları,40 yıllık deneyim ve bilgisi sayesinde kalça ve bacak bölgesindeki inatçı selülitlere karşı Cellu Slım'i özel olarak formüle etmiştir.
      *PARABEN  içermez,kesinllikle yağlı bir his bırakmıyor.
     *Hoş kokulu,hafif ve akışkan krem jel yapısıyla cilt tarafında hızlıca emilir.Uygulamadan sonra cilt nemlenir,tazelik,yumuşalık ve esneklik hissi kazanır.
     *Formülünde ki Cecropia,kafein,elma ağacı ekstresi ve Sichuan biberi ektresi sayesinde selülit oluşumunu önlemeye yardımcı olur.Formülünde ki diğer bir bileşen olan sarmaşık ektresi cildin elastikiyet ve sıkılığını arttırmayı hedefleyerek kalça ve bacak bölgesindeki portakal kabuğu görünümünü azaltmaya,PCA ise cildin sıkılaşmasını vaad ediyor.

    Gözle görünür sonuçlar;

1. 7 gün sonunda gözle görünür sonuç
2.Portakal kabuğu görünümünü azaltmaya yardımcı etki
3.Selüliti düceltmeye yardımcı etki


   Deneyler,

1.44 kadının katıldığı 7 günlük çalışmada basen bölgesinde ki cm cinsinden ölçümler sonucudur.
2.89 kadının katıldığı 14 günlük çalışmada % memnuniyet ölçümüdür.
3.44 kadının katıldığı 14 günlük çalışmada silüet analizi sonuçlarıdır.

  Kullanım Şekli ; 

  Ben günde bir kere gece uyumadan önce kalça,baldır ve bacak kısmıma saat yönünde dairesel hareketlerle masaj yaparak uyguluyorum.1 aydır kullandığım süre içinde gerçekten selülitlerimin azaldığını gözlemledim.Sizlerde selülit kremi arayışındaysanız Elancyl Cellu Slım kremini öneririm,ben bu kremi Kozmium'dan almıştım, şuan indirimde olan bu selülit kremini incelemek isterseniz ise tık tık
   
   Sevgiler :) 



Bunlar da İlginizi Çekebilir

8 yorum:

  1. ben de aynı markanın inceltici vücut peelingine başladım bakalım ne oalcak =) yazı için teşekkürler canım =)

    YanıtlaSil
  2. Ayh bitanem inşallah iyi gelir ben çok memnun kaldım bende senin sonucunu merakla bekliyorum güzellik :)

    YanıtlaSil
  3. Ayh bitanem inşallah iyi gelir ben çok memnun kaldım bende senin sonucunu merakla bekliyorum güzellik :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba. Harika bir blog bayıldım çok tatlısın 😍😍 seni hem burda hemde google da ve instagramda twitter da takip ediyorum. En son paylaştığın çekilişe de katıldım. Umarım bana çıkar. Harika tüyolar veriyor sun. Seni çok sevdim 😄😍

    YanıtlaSil
  5. Bende yves rocher i tavsiye ederim gercekten surup yuruyus yapıyorum ve resmen işe yarıyor. Yıllardır pahalı o kadar urun sonuç vermedi. Ama tabiki yasam biçimi ve yemek düzeni şart yoksa hemen bir ayda geri geliyorlar maalesef.

    YanıtlaSil
  6. Yazin yaklasmasiyla bu tür krem kullanimlarina baslamak gerek, ellerine saglik yazin icin tesekkürler canim :)

    YanıtlaSil
  7. Güzel bir ürünmüş teşekkürler, instagramdan geldim bana da beklerim 😊

    YanıtlaSil
  8. Merhaba :) Blogunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım :) Sizi de bloguma beklerim www.nurundelidolublogu.tk

    YanıtlaSil